Nieuws

Sporttalenten Het College in de prijzen bij Sportgala

21 januari 2019
Terug
Sporttalenten Het College in de prijzen bij Sportgala
Foto: Weert de Gekste
Terug

Zaterdag 19 januari jl. vond in het Munttheater het jaarlijkse Kiwanis Sportgala Weert in Beweging plaats. Voor de derde jaar werden sporters van Weert gehuldigd.

Onder de genomineerden was ook topsportleerlinge van Het College Danique Klomp, reddend zwemster van het Life Saving team. Zij behaalde afgelopen jaar diverse Nederlandse titels en vertegenwoordigde, samen met het Junior Lifesavingteam, in september Nederland op de European Youth Championships in Ierland. Haar sportieve prestaties van dit jaar werden afgelopen zaterdag beloond met de uitroeping tot Sporttalent van het jaar!

Ook ons topsporttalent Lorenzo Caboni (breakdance) viel in de prijzen. Hij won met de Fresh Allstars de Weert in Beweging Award.

Ook sporttalent Emma de Graaff van Het College mocht deze avond een prijs ophalen. Zij werd met het Life Saving team meisjes aspiranten C (reddend zwemmen/Life Saving) verkozen tot Sportteam van het jaar. Het team bestaat naast Emma uit Joyce en Silvia Kin, Jasmijn Koppen (Phillips van Horne), Danique Klomp (Phillips van Horne en ook winnaar Sporttalent 2018).

Overige prijzen 

De overige prijzen werden als volgt verdeeld:

  • Lisa Scheenaard (roeister) – Sporter van het jaar
  • Raymon Truijen (breakdancer) - Sporttrainer/coach van het jaar
  • Nick Close (all round) – Parasporter van het jaar
  • Wiel van Lierop – Zuiderhuis Sport award

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!

Het College Weert

Samen leren met plezier!