Leerlingenraad

Uiteraard hebben we op Het College ook een leerlingenraad. De leerlingen van deze raad proberen zo goed mogelijk op te komen voor jullie belangen en organiseert daarnaast nog een aantal spetterende acties, zoals het kerstbal/nieuwjaarsbal en de valentijnsactie.

De raad is een gezellig clubje van ongeveer tien leden, verdeeld over alle leerjaren. Minimaal eenmaal per twee weken wordt er vergaderd over zaken die de leerlingen aangaan. Ook heeft de raad contact met de directie en is vertegenwoordigd binnen de medezeggenschapsraad.

Eenmaal per jaar nemen de leerlingen van de raad deel aan de Blaakvendag. Een teambuildingsdag om elkaar goed te leren kennen en samen met elkaar aan jezelf te werken.

Lijkt het jou leuk om aan de leerlingenraad deel te nemen? Stuur dan een mailtje naar llr-bc@hotmail.com of geef je aan het begin van het schooljaar op voor de verkiezingen. De leerlingebraad volgen? Check dan hun facebookpagina.   

Correspondentie

Heb je suggesties, vragen of ideeën? Wil je lid worden van de leerlingenraad? Laat het ons weten! Wij zijn er voor jullie. Correspondentie kun je richten aan:

Leerlingenraad Het College
Postbus 69
6000 AB Weert

E leerlingenraad@college.nl
 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!