Nieuws

Emma Bocken Nederlands Kampioen

5 september 2017
Terug

Het is feest bij familie Bocken. Nadat Alicia eerder al uitgeroepen werd tot kampioene in de klasse M springen categorie C, pakte haar zus Emma Bocken (LOOT-leerlinge klas A1F) afgelopen week met de bonte Arkan na een bloedstollende barrage de titel in de Pikeur prijs klasse M springen categorie D/E.

De goedgevulde rubriek kende een sterk deelnemersveld waarbij diverse barragekandidaten elkaars tijd verbeterden. Uiteindelijk kwam Emma foutloos en als snelste over de finish. “Ik zag de barrage van Sietse, die tot dan toe het snelste was, en dacht: daar moet ik onder zien te komen. Mijn pony is heel goed in korte bochtjes draaien en kan echt alles springen”, vertelt Emma vol lof.

Met deze titel op zak gaat de combinatie zich opmaken voor de Z. Emma: “We gaan nu een klasse hoger en daarna gaat Arkan naar mijn zusje. Ik heb nog een jonge pony en twee paarden op stal staan, dus ik kan voorlopig nog wel vooruit. Daarnaast is het wel heel leuk dat hij zo in de familie blijft. Mijn zusje en ik helpen elkaar zoveel als we kunnen.”

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!