Meeloopmiddagen

Zit jij in groep 8 en wil je onze school bezoeken? Dat kan! Op woensdag 8 en woensdag 15 februari 2023 organiseren we extra meeloopmiddagen voor de leerlingen van groep 8. De meeloopmiddag is gericht op sfeerproeven. Onze leerlingen geven je een rondleiding door de school en beantwoorden alle vragen die jij hebt over de brugklas. Bijvoorbeeld: ‘Hoe voelt het om brugklasser te zijn?’ en ‘Hoeveel huiswerk krijg je op?’ De rondleidingen worden gegeven tussen 13:45 en 15:00 uur. Heb je vragen? Schrijf ze alvast op! 

Beide middagen omvatten hetzelfde programma; aanmelden voor één middag is dus voldoende! Tenzij je graag één middagje op Het College mee wilt lopen en één middagje bij Koers. Een deel van de rondleiding van Koers zal hetzelfde zijn, maar de leerlingen van Koers nemen je uiteraard mee het Koers-domein in en zij kunnen natuurlijk ook antwoord geven op al jouw Koers-vragen. Dus twijfel je tussen Koers en Het College? Schrijf je dan gerust twee keer in.

Inschrijven kan tot en met maandag 6 februari, 23:59 uur via onderstaand aanmeldformulier.
NB Na de meeloopmiddag van 8 februari, zetten we het aanmeldformulier nog enkele dagen open voor de meeloopmiddag van 15 februari.


Aanmelden Het College Weert en KOERS

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!

Het College Weert

Samen leren met plezier!