Nieuws

Zilver voor Britt Jacobs op WK Streetdance

30 augustus 2017
Terug

Afgelopen weekend wist Britt Jacobs (A2F) in Glasgow met dansschool Fresh label Studio's zilver te behalen op het WK UDO streetdance! Een geweldige prestatie waar het TFJ-team (The Fuse Junior), ook in de zomervakantie, hard voor getraind heeft.


Een verslag van het WK door Britt Jacobs, Fresh Label Studios…


Afgelopen weekend heb ik meegedaan aan de wereldkampioenschappen van UDO streetdance. Met ons team TFJ (The Fuse Junior) van dansschool Fresh label Studio's in Heythuysen zijn we afgereisd naar Glasgow, Schotland. Tijdens de nationale wedstrijden het afgelopen seizoen en het Europees kampioenschap, hadden we ons weten te kwalificeren voor dit WK. Na intensieve trainingen, ook tijdens de zomervakantie, begon vorige week donderdag ons avontuur in Schotland.

dans3.jpg

Op vrijdag waren de halve finales. En ja hoor! Het lukte ons om ons te plaatsen voor de finales op zondag. Wat waren we blij om in de finale te mogen staan op een wereldkampioenschap!! Maar we konden ons geluk niet op toen we tijdens de finale een tweede plek wisten te behalen. We zijn allemaal zo trots op dit resultaat en op elkaar en zeker ook op onze trainer en choreograaf Stephan Schmieder die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. Op naar een nieuw jaar net hopelijk net zoveel kansen, successen en hoogtepunten!

dans2.jpg

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!