Nieuws

Schrijversbezoek

10 februari 2020
Terug

Afgelopen week hebben twee bekende schrijfsters een bezoek gebracht aan onze school: Margje Woodrow en Cis Meijer. Margje kwam voor de leerlingen van leerjaar 3 en Cis voor de leerlingen van leerjaar 2.

Beide dagen waren zeer geslaagd. Margje en Cis vertelden uitgebreid over hun inspiratie en over hun boeken. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen en daar maakten de leerlingen dankbaar gebruik van. Tijdens de gesprekken met leerlingen ontstonden allerlei ideeën voor nieuwe verhalen.


Cis Meijer

Cis Meijer heeft tijdens elke lezing een quizronde gedaan. De winnaars moesten nog een laatste vraag beantwoorden om kans te maken op de nieuwste Jeugdthriller 'Dark Mind'. De winnaar van dit boek is Juul Drent uit A2F. Juul, je mag dit boek in lokaal 129 komen ophalen bij mevrouw Stienen. Heel veel leesplezier!

Margje Woodrow

Er ligt ook een boek klaar voor de leerlingen van klas 3. Margje liet haar nieuwste boek 'Buitenspel' achter. Om dit boek te winnen, kun je meedoen aan de schrijfwedstrijd die wordt georganiseerd  door de vakdocenten Nederlands. Meer informatie volgt tijdens de lessen.

20200205_131953.jpg

20200206_105006.jpg

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!