Nieuws

Inspirerende theatervoorstellingen tijdens reflectiedag

22 februari 2024
Terug

Tijdens de reflectiedag op dinsdag 20 februari jl. volgden de leerlingen van leerjaar 1 en leerjaar 2 een interactieve voorstelling van een theatergroep. Voor leerjaar 1 was dat: Unwire & Inspire en voor leerjaar 2: I em power.

De leerlingen van leerjaar 1 gingen tijdens hun workshop Unwire & Inspire op zoek naar hun diepste dromen. Samen met Steef Hupkes gingen ze out of the box denken. Tijdens deze interactieve motivatie-act werd hun fantasie wagenwijd open gezet. Om na afloop de puntjes weer aan elkaar te knopen. Op de foto’s in de fotogalerij zijn de leerlingen van V1A bezig met hun voorstelling.

De leerlingen van leerjaar 2 maakten tijdens hun voorstelling ‘I em power’ kennis met de kansen en mogelijkheden die er zijn in de eigen leefomgeving, om zo het verschil te maken, ook als het gaat om duurzaamheid. Na de voorstelling gingen zij aan de slag met het verwerken van de inhoud. Problematiek, op persoonlijk niveau, klassenniveau en op wereldniveau zijn onderwerpen van gesprek geweest. Uiteindelijk zijn de leerlingen aan de slag gegaan met het maken van een product, in dit geval een poster en een presentatie met daarop/-in problemen, aandachtspunten en eventuele oplossingen. Op foto’s in de fotogalerij zijn de leerlingen van V2C bezig met hun verwerking.