Nieuws

Geslaagd Open Huis

9 oktober 2018
Terug

Ook dit schooljaar organiseerden de scholen van LVO Weert een gezamenlijk Open Huis. Op dinsdag 9 oktober konden leerlingen, ouders en andere belangstellenden ‘sfeer proeven’ op Het College en bij Koers. Er was veel aandacht voor de specifieke speerpunten van de school, zoals het Technasium, het Tweetalig Onderwijs, Kunst & Cultuur en de Topsport Talentschool. Ook het Gymnasium, met de vakken Grieks en Latijn en wetenschapsoriëntatie, heeft zich gepresenteerd.

Prijswinnaars

Tijdens het Open Huis konden de bezoekers in de sporthal deelnemen aan de hindernisbaan. Nordin was met 46 sec. de snelste jongen van de avond en Mila met 44 sec. het snelste meisje. Zij hebben beiden een tegoedbon van 25 euro gewonnen van Colada Sport 2000 te Weert. Van harte gefeliciteerd! 

De prijswinnaars van de fotowedstrijd ontvangen op 22 oktober bericht.


Timelapse

Kunst & Cultuur-docenten en - leerlingen maakten tijdens het Open Huis van Het College een schitterende timelapse. Bezoekers mochten hun eigen 'footprint' achterlaten op een groot schildersdoek. Het resultaat is verbluffend!


Voorlichtingsavond

Heeft u het Open Huis gemist? Op dinsdag 11 december organiseren we een voorlichtingsavond voor ouders en proeflessen voor de leerlingen van groep 8. U bent van harte welkom!

Foto's van het Open Huis zijn te vinden in de fotogalerij.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!