Nieuws

Expertise delen met de school

12 oktober 2023
Terug

Beste oud-leerlingen, oud-collega’s van Het (Bisschoppelijk) College,

Tijdens de reünie op zaterdag 23 september jl. hebben we gemerkt wat de belangstelling is voor Het College. Tijdens de reünie was er naast alle positiviteit, weerzien met oud-collega’s en oud-klasgenoten, ontzettend veel expertise aanwezig! Dit gegeven heeft ons doen beseffen om hier mogelijk iets mee te doen. Wat zou het fantastisch zijn om van jullie expertise op wat voor manier dan ook gebruik te kunnen maken!


Inzet expertise

We willen deze expertise graag gebruiken voor onze huidige leerlingen, voor onze huidige medewerkers of andere betrokken bij Het College. We willen graag een database waar wij de komende jaren uit kunnen putten. We denken hierbij aan het geven van gastlessen, gastsprekers, het vertellen over jullie beroep, het op bezoek komen bij jullie bedrijf, netwerken, hulp bij verschillende activiteiten binnen de school of het laten uitvoeren van een (onderzoeks)vraag door leerlingen van onze school (denk aan het profielwerkstuk VWO-6. En nog zoveel meer!


Doe jij mee?

We willen jullie vragen om vrijblijvend aan te geven of je er voor open staat om iets voor Het College te willen en kunnen betekenen. Zo ja, dan vragen we je om onze vragenlijst in te vullen.

Vragenlijst

De gegevens zijn uiteraard alleen voor intern gebruik. Mochten we gebruik willen maken van jouw expertise, dan nemen we tijdig contact op.


Vragen?

Heb je nog vragen over het delen van expertise binnen Het College? Neem dan contact op met dhr. Spee of dhr. Stals.