Nieuws

Beroepenavond

18 maart 2019
Terug

Op maandag 25 maart 2019 vindt voor de elfde keer de jaarlijkse beroepenvoorlichtingsavond plaats voor de leerlingen van VWO-3, -4 en -5 van Het College. Van 19:30 tot 21:00 uur vertellen ruim 50 beroepsbeoefenaren over hun HBO- of WO-beroep in de dagelijkse praktijk. Er is geen inschrijving, je bent dus vrij om aan te schuiven waar je wilt, zodat je zoveel mogelijk informatie kunt verzamelen voor je toekomstige studie- of profielkeuze. De avond is alleen voor leerlingen.  

Ins and Outs

De voorlichting wordt opgezet in de vorm van een laagdrempelige tafeltjesavond; ben je een leerling uit VWO-3, -4 en -5, dan kun je aanschuiven aan tafels wanneer je maar wilt. Zo krijg je in anderhalf uur alle ‘ins and outs’ te horen van de beroepen van jouw keuze. De lijst met beroepen is via de decanenportal in te zien.

Voor de bovenbouw is dit de laatste grote voorlichtingsactiviteit van dit schooljaar. Het is aan te bevelen van deze avond een kort verslagje te maken. Dat kun je vervolgens weer gebruiken voor je volgende reflectieverslag. Laat deze kans dus niet voorbijgaan! De beroepenavond vindt plaats in de aula van Het College.

Reserveer 25 maart alvast in je agenda en vraag op tijd vrij van je bijbaantje. Zorg dat je erbij bent!

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!