Nieuws

Afsluitende mentoractiviteit V1A

6 juni 2024
Terug

Een gezellig schooljaar, dat verdient een leuke afsluitende activiteit. Daarom ging V1A, inclusief mentoren, op woensdag 5 juni naar het IJzeren Man-gebied. De organisatie van de activiteit werd helemaal door de leerlingen geregeld. Ze zochten een mooi stuk bos uit om het spel 'vlag veroveren' te spelen. En uiteraard werd er ook door de leerlingen gezorgd voor een lekker hapje. Een verslag van deze dag:

Het was even spannend of alles wel door kon gaan, want de afgelopen tijd waren de weersomstandigheden niet ideaal. Maar de leerlingen van V1A kregen wat ze verdienen: een droge ochtend met ook nog een zonnetje.

In de ochtend verzamelden de leerlingen en mentoren zich bij de ingang van het zwembad om vervolgens gezamenlijk naar de spellocatie te lopen. Hier werden de twee speelvlakken uitgezet en al snel waren alle leerlingen fanatiek op zoek naar de vlag van de tegenstander. Maar uiteraard werd er ook goed de eigen vlag verdedigd.

Na twee spelrondes was het tijd voor een lekker hapje. Er was voor iedereen wat te kiezen: chips, wafels, brownies, taart en broodjes frikandel. Met dank aan een aantal ouders die een helpend handje hebben geboden. 

Na wat lekkers werd er weer fanatiek verder gespeeld.
Helaas moest er om 11.45 uur afgesloten worden om de rest van de dag de reguliere lessen te volgen, maar het was een mooie afsluitende activiteit!

Meer foto's zijn te vinden in de fotogalerij

foto5.jpg

foto2-1.jpg