Nieuws

Uitreiking Gouden Kalf

23 juni 2016
Terug

De rode loper lag uit, de bubbels stonden klaar en het gezelschap gehuld in pak en galajurk werd verwelkomd. Woensdag 22 juni was het tijd voor de uitreiking van het Gouden Kalf aan de kunst-&cultuurleerlingen van leerjaar 3. Weken hebben de leerlingen binnen de vakken tekenen, muziek en theater samengewerkt aan het thema ‘Anti Genre’. Ze hebben een plot geschreven, een storyboard getekend, workshop film maken gevolgd, de film zelf gemaakt en tijdens de muziekles de muziek eronder gezet. Het resultaat was afgelopen woensdag te bewonderen tijdens de première op Het College.


Gouden Kalf

Met de filmpremière sloten de derdejaars de Kunst- & Cultuurstroom af. Uiteraard ontvingen ze hiervoor een certificaat. Met smacht werd echter gewacht op de bekendmaking van het Gouden Kalf, voor Het College in chocolade gegoten door IJssalon Batchio. De prijzen gingen uiteindelijk naar:.

Best music/audio design:
Annie - Meike, Lieke, Ilse, Laura en Anna - A3C mu2

Beste verhaal:
High school horror - Loes, Tara, Renic en Youri - A3C mu2

Beste montage:
Appeltaart - Milou, Noor, Eli - A3G

Leukste video:                               
De strijd om het meisje - Laurien, Tessa en Jennifer - A3G

Na afloop kregen alle leerlingen nog een gouden pen van IJssalon Batchio zodat ze nog veel plots kunnen schrijven.


Foto's van de filmpremière zijn te vinden in de fotogalerij. Bekijk hier tevens de video's van: het muzikale optreden en de prijsuitreiking

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!