Nieuws

Rockband Watchin’ Joe winnaar Van Horne Pop

16 april 2018
Terug

De rockband Watchin’ Joe is vrijdagavond 13 april, in een goed gevulde De Bosuil, de grote winnaar geworden van het 30e van Horne Popfestival. De bands Dopamine en On my way wonnen de zilveren en bronzen medaille.

In totaal deden dertien acts mee. Het programma bestond uit een goede variatie tussen verschillende genres, samenstellingen en leeftijden: van huiskamerpop tot metal, zowel bands als duo’s en singer-songwriters en van brugklasser tot vwo 6-leerlingen.

Het prijzenpakket was dit jaar interessanter dan ooit tevoren. De winnende band Watchin’ Joe mag niet alleen optreden in het voorprogramma van The Hillbilly Moonshiners Bluegrassband op 1 december in De Bosuil maar ook in Theater de Huiskamer en op het Nederweertse festival Raadpop. Bovendien ontving de band een studiocheque van ‘PITstudio’ ter waarde van maar liefst €250,-.

De dag erna, op zaterdag 14 december, vond het 30e Van Horne Pop Reunion Concert plaats. Ca. 450 popliefhebbers waren getuigen van een spetterende rockshow van elf bands met als finale een nachtelijk optreden van de Philips van Horne All Star Band.

Foto's van Van Horne Pop zijn te vinden in de fotogalerij. 

20180418-van-Hornepop_RJH3197.jpg

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!