Nieuws

Open Huis

22 september 2022
Terug

Ga jij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs? En weet je al wat je zoekt? Wil je Tweetalig Onderwijs volgen? Of ben je misschien wel nieuwsgierig naar het techniekonderwijs of ben je een creatieveling die houdt van Kunst en Cultuur? Kom dan naar één van de scholen voor Voortgezet Onderwijs in Weert of Cranendonck. Het College Weert, de Philips van Horne, Het Kwadrant en het BRAVO! College Cranendonck hebben de handen ineen geslagen om een breed onderwijsaanbod nu en in de toekomst te garanderen.

Van maandag 17 tot en met donderdag 20 oktober, tussen 17:00 en 21:00 uur, kun je zelf een kijkje gaan nemen!


Kom jij ook?

Op maandag 17 oktober ben je van harte welkom op het Open Huis van Het College Weert. Naast alle info over het atheneum en gymnasium, krijg je die avond ook de kans om een kijkje te nemen bij Koers. Een vorm van onderwijs voor de onderbouw mavo, havo en atheneum waarbij je meer eigenaar bent van je eigen leerproces. Kom samen met je ouders/verzorgers sfeerproeven op onze prachtige school en neem actief deel aan alle activiteiten. Op deze manier leer je het gebouw al een beetje kennen en maak je kennis met de leraren waarvan je volgend jaar les krijgt.

Parkeren

In verband met de beperkte parkeergelegenheid bij de school, willen we mensen die in Weert wonen vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Kom je toch met de auto, dan is parkeren mogelijk bij de school, op de park & ride tegenover de hockeyvelden, in de wijk tegenover de school én bij Lamershof.


Overige data

Ben je naast Het College ook nieuwsgierig naar één van onze andere scholen? Dan zien we jou graag op onderstaande data:

  • Dinsdag 18 oktober 2022: Philips van Horne, Herenstraat 298, Weert. 17.00 tot 21.00 uur. Onderwijs: mavo en havo.

  • Woensdag 19 oktober 2022: BRAVO! College Cranendonck, Jan van Schoonvorststraat 1, Budel. 17:00 tot 21:00 uur. Onderwijs: vmbo basis en kader, zesjarige techniekopleiding, mavo, havo en atheneum.

  • Donderdag 20 oktober 2022: Het Kwadrant, Thornstraat 7, Weert. 17.00 tot 21.00 uur. Onderwijs: vmbo basis en kader, vakmanschapsroute/techniekopleiding, praktijkonderwijs.


Meer informatie over de voorlichtingsactiviteiten voor groep 7 en 8 vind je op de pagina 'groep 7/8'. 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!

Het College Weert

Samen leren met plezier!