Nieuws

Heropening Het College Cranendonck

1 september 2015
Terug

Het College Cranendonck vaart een eigen vastberaden koers. Na periodes van onduidelijkheid gaat het volle kracht vooruit. Er is een volledige MAVO-opleiding en de samenwerking met Het College, de Philips van Horne en Het Kwadrant in Weert voor de VMBO, HAVO en VWO studies verloopt zeer voorspoedig. De aanmeldingen voor het nieuwe schooljaar zijn toegenomen met ruim 25%! Bij deze nieuwe koers hoort een nieuwe aanpak, een nieuwe uitstraling én een nieuwe naam! Benieuwd welke inspirerende naam past bij de toekomst van Het College Cranendonck? Op vrijdag 4 september weten we het. Dan wordt de naam onthuld tijdens de feestelijke heropening van Het College Cranendonck.


Nieuwe missie

Het College Cranendonck is zeer trots op de ingeslagen koers; het trotse resultaat van overleg en samenwerking tussen alle betrokken partijen in en rondom de school. Vanuit bijeenkomsten met LVO, de gemeente, stichting Vocaal, jongerenwerk, ondernemers, buurtbewoners, ouders, leraren en leerlingen is de koers bepaald om de nieuwe missie waar te maken: “Wij maken samen van Het College Cranendonck de plezierigste school van de regio! Een Brabantse school die gekend en geliefd is in de buurt en waar plezier, samenwerken en presteren centraal staan.”


Feestelijke heropening

Nu ook het gebouw afgelopen zomer van een frisse kleur is voorzien, is de school klaar om op vrijdag 4 september feestelijk heropend te worden. Voor de leerlingen is er vanaf 13:00 uur een programma samengesteld. Genodigden zijn welkom vanaf 14:00 uur, waarna rond 14:30 uur de nieuwe naam onthuld zal worden.


Wij roepen het uit! Roept u mee?

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!

Het College Weert

Samen leren met plezier!