Nieuws

Guy van Thuijl finalist Mister International Netherlands

24 januari 2017
Terug

Afgelopen zondag nam onze leerling Guyberli van Thuijl uit klas V5C deel aan de casting voor de Mister International Netherlands verkiezing. Met zijn deelname wil Guy mensen, en met name geadopteerde kinderen, inspireren om de kansen te pakken die ze in het leven krijgen. Guy is zelf geadopteerd en is erg dankbaar voor alle kansen en mogelijkheden die hij krijgt. ‘Toon lef, durf anders te zijn’, dat is het motto waarmee hij afgelopen zondag naar de casting toog. Meer dan 500 deelnemers hadden zich voor de casting aangemeld en toch wist Guy het te schoppen tot de 21 finalisten voor de grote finale!


Finale

Het komende halfjaar bestaan zijn weekenden uit media-, visagie- en catwalktrainingen, fysieke trainingen, fotoshoots en uitjes ter voorbereiding op de grote finale. Zo mag bij naar fashionshows en binnenkort naar de finale van Mister International Belgium. Mocht Guy winnen, dan mag hij volgend jaar in Azië Nederland vertegenwoordigen in de Mister International verkiezing.


Oproep van Guy

“Als jullie geïnteresseerd zijn in wat ik allemaal ga doen, dan volg, like en deel mijn facebookpagina (Guyberli van Thuijl) en volg mij op Instagram (guyberlivt) Vertel dit ook aan je vrienden en vrienden van vrienden, want met jullie hulp maak ik meer kans om te winnen!"

Guyvanthuijl.jpg


Fotograaf: Robert van Heerde

 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!