LVO geeft Limburg toekomst!


Het College is onderdeel van de Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs, beter bekend als LVO, een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg.

Onze scholen zijn zonder uitzondering kleinschalig. Soms ziet u dat terug in het gebouw, soms in de organisatie binnen het gebouw. In een veilige omgeving ontdekt en ontwikkelt uw kind zijn talenten, onder begeleiding van deskundige docenten. Betrokken mensen die stáán voor onderwijskwaliteit. Die er samen met u voor willen zorgen dat uw kind lekker in zijn vel zit en het maximale uit zichzelf haalt.

Kortom: we zetten ons in voor uitstekend onderwijs en bereikbare scholen van alle schooltypes voor Limburgse leerlingen. Daarmee geven we toekomst aan uw kind en aan onze provincie.


Bevoegd gezag


LVO is het bevoegd gezag. Het College van Bestuur vertegenwoordigt LVO. LVO kent tevens een Raad van Toezicht.


LVO
Bezoekadres:
Mercator 1
6135 KW Sittard

Postadres:
Postbus 143
6130 AC Sittard

Telefoon 046-4201212


College van Bestuur
Dhr. drs. A. Postema, voorzitter
Mw. M.A.E. Van Wegberg, lid


Meer informatie? www.stichtinglvo.nl. U kunt ook mailen naar info@stichtinglvo.nl.  Vacatures

Als school hebben we geregeld vacatures. Raadpleeg  http://vacatures.stichtinglvo.nl of www.limburgzoektdocenten.nl om te beoordelen of er een functie tussen zit die wellicht voor u is weggelegd. U kunt dan via de aangegeven weg reageren. Bekijk hier wat onze scholen in Weert en Cranendonck je te bieden hebben.

 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!