Nieuws

Webinar studiefinanciering vwo-6

17 september 2020
Terug

Om alle ouders/verzorgers van vwo-6-leerlingen van informatie te voorzien over studiefinanciering, organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) op donderdag 1 oktober om 19.30 uur een webinar. Een webinar is een voorlichting die u thuis achter de computer kunt bekijken.


Studiefinanciering: hoe werkt het?

Uw kind doet dit jaar eindexamen. Een spannend jaar, waarin ook vooruit gekeken wordt naar het jaar erna. Het jaar waarin uw kind waarschijnlijk gaat studeren aan een hogeschool of universiteit!

Er komt dan veel op u af. Een studie kiezen, wel of niet op kamers. En hoe gaan we die studie financieren? Hoe zit dat eigenlijk met de studiefinanciering tegenwoordig? Is dat allemaal ‘leenstelsel’ geworden? Krijgt uw kind nog een bijdrage van de overheid of moet u als ouder de studie zelf betalen?


Webinar 

Het is verstandig op tijd te kijken naar de financiële gevolgen van studeren. Om u van alle informatie te voorzien, organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) een webinar op donderdag 1 oktober om 19.30 uur. Een webinar is een voorlichting die u thuis achter de computer kunt bekijken. In de uitzending van ongeveer drie kwartier krijgt u alle informatie over de (toekomstige) studiefinanciering van uw kind. Tijdens de uitzending heeft u gelegenheid vragen te stellen aan medewerkers van DUO.

Inschrijven

Voor dit webinar hoeft u niets op uw computer te installeren. Alleen inschrijven met uw e-mailadres is voldoende.

Als u alles wilt weten over de studiefinanciering van uw kind, schrijft u zich dan hier in voor het webinar. 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!