Nieuws

Verkiezingen leerlingenraad

28 november 2019
Terug

Dinsdag 3 december zijn de jaarlijkse leerlingenraadverkiezingen weer! Wij zijn op zoek naar nieuwe, enthousiaste leerlingen, die onze raad komen versterken. Als jij onmisbaar bent voor de leerlingenraad dan willen we je graag tijdens onze verkiezingen zien. Vul dit formulier in en neem deze dinsdag mee.

De verkiezingen worden gehouden in de LOOT-kantine tijdens de eerste onderbouwpauze (10:00-10:30).
 

Wie zijn wij eigenlijk?

De leerlingenraad is een gezellig clubje van ongeveer 15 leden. Samen organiseren wij de gekste feesten en denken wij mee over het onderwijs en de school. Bovendien zijn wij de link tussen de leerlingen en de docenten. Klachten of ideeën? Voor vrijwel alles kun je bij ons terecht. Daarnaast zijn we ook altijd wel bezig met gave projecten die voor iedereen van nut kunnen zijn.

De leerlingenraad heeft vele voordelen! Af en toe hebben we een gezellige vergadering waar nieuwe plannen worden gemaakt en overleggen we over de stand van zaken op school. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan buitenschoolse activiteiten; denk aan het LAKS (het Landelijk Aktie Komitee Scholieren). Op die manier hebben we nog heel veel meer, een heel variërend programma dus! 

Help jij ons mee?

We zien je graag verschijnen bij de verkiezingen. Vragen en/of verhinderd? Stuur een mailtje naar leerlingenraad@college.nl.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!