Nieuws

Uitreiking certificaten Goethe B1 en B2

27 juni 2016
Terug

Gedurende dit schooljaar is er op Het College gewerkt aan het zgn. Goethe-project, waarbij leerlingen de gelegenheid krijgen om op een hoger niveau Duits een certificaat te behalen. Op vrijdag 25 maart én zaterdag 9 april legden alle deelnemende leerlingen hun examen af, met een prachtig resultaat als gevolg: de hele groep is geslaagd, waarvan enkele met uitmuntende resultaten, zowel in de B1- als in de B2-groep. Een geweldige prestatie waar wij als school trots op zijn! Dit is een mooie toevoeging voor jullie CV. Van harte gefeliciteerd!


Uitreiking

Op vrijdag 24 juni jl. mochten de leerlingen hun certificaat onder aanwezigheid van locatiedirecteur Frank Stals hun certificaat in ontvangst nemen. De leerlingen werden ontvangen met Kaffee und Kuchen. Het gebak van de Duitse bakker kon iedereen bekoren en daarna was het tijd voor het officieel gedeelte. Het certificaat is internationaal erkend en ingedeeld volgende de ERK-niveaus. De certificaten bieden leerlingen allerlei extra mogelijkheden waaronder studeren in Duitsland en toetreden tot de Europese arbeidsmarkt.

IMG_0413.jpg


Kandidaten

De B1-kandidaten zijn: Lotte van Hout, Daphne Kluitmans, Rachelle Weerts, Daimy Thomassen, Amber Gho en Jefrrey Deboel. De B2 kandidaten: Anouk Bos, Loes van Heugten, Bram Sentjens, Niels Knippenberg, Martijn Schrijnemaekers en Jort Cuijpers.

Meer foto's avn de uitreiking zijn te vinden in de fotogalerij.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!