Nieuws

Scholenbezoek leerlingen groep 7

12 mei 2022
Terug

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat betekent dat alle groep 7-leerlingen volgend jaar al naar het laatste jaar van de basisschool gaan! Hét jaar waarin zij gaan kiezen voor een school voor voorgezet onderwijs.

Wij weten dat veel leerlingen van groep 7 normaal gesproken al vóór groep 8 een kijkje komen nemen op onze scholen. Door de coronamaatregelen was dat dit schooljaar helaas niet mogelijk. Daarom hebben we goed nieuws! Speciaal voor de leerlingen van groep 7 openen we in juni onze deuren.


Scholenbezoek leerlingen groep 7

Zit jij in groep 7 en wil je graag een kijkje komen nemen op onze scholen? Eindelijk is dat mogelijk! Zo kun je je op Het Kwadrant aanmelden voor een persoonlijke rondleiding (vmbo óf praktijkonderwijs), kun je op het BRAVO! College fysiek deelnemen aan de belevingsroute, krijg je op de Philips van Horne een kennismaking met het voortgezet onderwijs en kun je op Het College samen met je vrienden een speurtocht doen in de school. Op de websites van de scholen volgt in de week van 16 t/m 20 mei meer informatie over de activiteit die georganiseerd wordt en de wijze van aanmelding. De data zijn:

  • Woensdag 8 juni 2022 (15:30-17:30 uur): Het College Weert en Koers
  • Woensdag 15 juni (15:30-17:30 uur): Philips van Horne
  • Dinsdag 21 juni (17:30-20:00 uur): BRAVO! College
  • Woensdag 29 juni 2022 (19:00-21:00 uur): Het Kwadrant


Let wel, de activiteiten op Het College en de Philips van Horne zijn alleen bedoeld voor leerlingen. Voor de rondleiding op Het Kwadrant en de belevingsroute op het BRAVO! College zijn ook ouders/verzorgers uitgenodigd.

Open Dag app

Ook volgend schooljaar organiseren wij diverse voorlichtingsactiviteiten voor leerlingen en ouders van groep 7 en 8. Wil jij tijdig op de hoogte zijn van alle activiteiten? Maak dan gebruik van onze app! Download de ‘Open dag App’ in de App Store of Google Play Store en zoek de school van jouw keuze.

Wij zien er naar uit om jullie te ontmoeten!

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!

Het College Weert

Samen leren met plezier!