Nieuws

Presentatie bijles Weert

25 november 2019
Terug

Afgelopen week is de finale geweest van het project ‘herinrichting Cwartier als geschikte bijlesruimte’. Alle tweedejaars leerlingen O&O (het vak Onderzoeken & Ontwerpen) zijn de afgelopen weken voor opdrachtgever Bijles Weert aan de slag gegaan met de volgende opdracht:

“Maak een ontwerp voor een bijles plek waar jongeren geprikkeld en gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen. Een plek waar ze zich thuis voelen en een ideaal leerklimaat heerst. Bij het ontwerpen moet je rekening houden met de huidige infrastructuur, het klimaat (luchtvochtigheid, lichtsterkte, invloeden van buitenaf, lichtinvloeden, invloeden van kleur, etc.) Gebruik dit alles om een ideale leerplek te ontwikkelen die ook duurzaam is.”

Origineelste 

De leerlingen Noa Verspeek, Jasper van Kampen en Doris Aendekerk uit A2G kwamen als origineelste en creatiefste uit de hoek en wonnen deze opdracht. Graag willen we hen feliciteren met deze knappe prestatie! Bijles Weert heeft al laten weten onmiddellijk met enkele ideeën van de leerlingen aan de slag te gaan.

bw2.jpg

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!