Nieuws

Oud-Leerlingen Avond (OLA)

12 november 2020
Terug

Op vrijdag 4 december 2020 van 19:30 tot 21:00 uur is er voor de leerlingen van V4 en V5 een online studievoorlichting door Oud-Leerlingen. Inschrijven kan vanaf vrijdag 13 november.


Oud Leerlingen Avond (OLA)

De avond is speciaal bedoeld om ervaringen uit te wisselen tussen oud-leerlingen (nu tweedejaars studenten) en leerlingen die in de toekomst mogelijk dezelfde studie willen gaan volgen. Belangrijk voor onze leerlingen om meer informatie te verzamelen en contacten te leggen, zodat ze een goede, weloverwogen keuze voor een studie kunnen maken.


Inschrijven

Zit jij in V4 of V5 en wil je horen hoe oud-leerlingen over hun studie denken? Schrijf je dan in voor de OLA. Je ontvangt via de mail een uitnodiging met daarop een link naar de inschrijfpagina. Inschrijven kan van vrijdag 13 november 8:00 uur t/m woensdag 25 november 23:00 uur. Je schrijft je in voor max. drie opleidingen.


Hoe werkt het?

Via Teams of een ander online programma ontvang je van de oud-leerling/voorlichter een uitnodiging. Klik op ‘accepteren’ en wacht tot je op 4 december kunt deelnemen aan het gesprek. Zorg dat je deze avond op tijd klaar zit en je webcam en microfoon hebt ingeschakeld.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!