Nieuws

Oud-Leerlingen Avond (OLA)

2 december 2019
Terug

Op vrijdag 29 november 2019 vond voor de leerlingen van de bovenbouw een studievoorlichting door Oud-Leerlingen (OLA) plaats in de aula van Het College. De avond was speciaal bedoeld om ervaringen uit te wisselen tussen oud-leerlingen (nu tweedejaars studenten) en leerlingen die in de toekomst mogelijk dezelfde studie willen gaan volgen. Belangrijk voor onze leerlingen om meer informatie te verzamelen en contacten te leggen, zodat ze een goede, weloverwogen keuze voor een studie kunnen maken.

Het was een heel gezellige en goed bezette avond. Meer dan 50 oud-leerlingen namen deel en vonden het leuk om weer eens terug te zijn en hun bijdrage te leveren aan een goede studiekeuze. Zo’n 150 leerlingen bezochten de OLA en gaven aan dat de avond heel informatief en nuttig was: “hier hebben we echt iets aan!”

Na afloop van de voorlichting was er voor onze oud-leerlingen een gezellige nazit in de personeelskamer, waar ze met elkaar en met docenten onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen konden ophalen.

Foto’s van de Oud-Leerlingen Avond zijn te vinden in de fotogalerij.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!