Nieuws

Oud-Leerlingen Avond (OLA)

7 november 2019
Terug

Op vrijdag 29 november 2019 van 19:30 tot 21:00 uur vindt er voor de leerlingen van de bovenbouw een studievoorlichting door Oud-Leerlingen (OLA) plaats in de aula van Het College.

De avond is speciaal bedoeld om ervaringen uit te wisselen tussen oud-leerlingen (nu tweedejaars studenten) en leerlingen die in de toekomst mogelijk dezelfde studie willen gaan volgen. Belangrijk voor onze leerlingen om meer informatie te verzamelen en contacten te leggen, zodat ze een goede, weloverwogen keuze voor een studie kunnen maken.

Inschrijven

Wil je horen hoe oud-leerlingen over hun studie denken? Schrijf je in voor de OLA via: http://ola.college.nl. Inschrijven kan t/m 20 november voor maximaal drie opleidingen naar keuze. Voor elk profiel zijn er voldoende keuzemogelijkheden. Er zijn dit jaar meer dan 40 opleidingen op HBO- en WO-niveau. Mis dit dus niet! Let wel, de avond is alleen toegankelijk voor leerlingen.


Nazit

Na afloop van de voorlichting is er voor onze oud-leerlingen een gezellige nazit in de personeelskamer, waar ze met docenten onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen kunnen ophalen.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!