Nieuws

Olympic Moves: basketball

5 maart 2018
Terug

Maandag 26 februari jl. hebben twee teams van de Philips van Horne en één team van Het College deelgenomen aan een van de voorrondes van KLVO Mission Olympic. De teams probeerden zich via de voorronde in Wijchen de kwalificeren voor de landelijke school finale bij het onderdeel Basketball.

Twee van de drie teams gingen als groepshoofd naar de halve finale. Het derde team wist zich als beste nummer 2 ook te kwalificeren voor de halve finale. Dit team moest het in de halve finale opnemen tegen het Stedelijk scholengemeenschap Nijmegen. De nummer 1 in de poule. Helaas wisten ze de wedstrijd niet in winst om te buigen.

In de andere halve finale moesten de vertegenwoordigers vanuit Het College het opnemen tegen één van de teams van de Philips van Horne. De wedstrijd werd gewonnen door Het College. In de finale wisten de leerlingen van Het College de dagwinst binnen te halen door overtuigend te winnen van het Stedelijk scholengemeenschap Nijmegen. Hiermee kwalificeren ze zich automatisch voor de landelijke finale op vrijdag 8 juni op Sportcomplex Papendal! Een mooie prestatie. Het College-team bestaat uit Roel van Overbeek, Sem Berkhof, Dimitri Maconda en Sander Hollanders. 

IMG-2868.jpg

 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!