Nieuws

Muziekgala 2020

11 februari 2020
Terug

Op dinsdag 31 maart, woensdag 1 en donderdag 2 april 2020 vindt weer het jaarlijkse Muziekgala van LVO Weert plaats in het Munttheater in Weert. De show wordt volledig ontwikkeld en ingevuld door leerlingen van onze scholen en is een zeer diverse avond uit voor iedereen die van muziek en entertainment houdt. Het is tevens het moment voor alle eindexamenclusters van het vak muziek, om hun muzikale eindproduct op het podium te presenteren.

Ook dit jaar belooft het weer een show te worden die zijn weerga niet kent, met voor ieder wat wils. Variërend van popmuziek tot klassiek en van klassieke muziek tot blues; deze voorstelling heeft het allemaal in zich.


Voorbereidingen

Al vanaf november zijn er tientallen leerlingen hard aan het werk om drie geweldige avonden te verzorgen. Bekende namen en groepen, maar ook nieuwe acts staan te popelen om op te treden. Het Muziekgala 2020 wordt wederom een muzikaal spektakel dat zijn weerga niet kent en dat het Munttheater uit zijn voegen laat barsten van muzikale energie en sfeer. Deze must see wil je niet missen!


Kaartverkoop

Wil je de talentvolle muzikale leerlingen van LVO Weert graag op het podium zien stralen? Koop dan gauw een kaartje via www.munttheater.nl/muziekgala2020.

muziekgala.png

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!