Nieuws

MakeTech dag

13 mei 2019
Terug

Donderdag 18 april werd de MakeTech dag voor Technasium leerlingen georganiseerd. Ongeveer 70 leerlingen en begeleiders van het Technasium in Weert toerden langs vier maakbedrijven in de regio. Ze kregen niet alleen de productieprocessen te zien, maar ook meer te weten over het product, wat er allemaal nodig is om het product te maken en innovatie en ontwikkeling. Ook werd er aandacht besteed aan welke functies en beroepsmogelijkheden er in maakbedrijven zijn.

Doelstelling

Doelstelling van deze Tech-dag was om leerlingen beter bekend te maken met de maakindustrie en enthousiast te maken voor een studie en loopbaan in deze richting. MakeTech bedrijven, die meewerkten waren: Groba, Multitube, Lammers beton en Rijvers.

In de namiddag gingen de leerlingen meer de bèta tour op met bezoeken aan fysiotherapiecentrum Gruijthuizen, sportcentrum lifestyle vitae en dierenartsenpraktijk Ell.

Fotogalerij

Bekijk een kleine beeldimpressie van de tour bij Groba. Groba levert vanuit haar fabriek in Nederweert klantspecifieke kaasverwerkingsmachines over de hele wereld.

www.maketechplatform.nl

 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!