Nieuws

Kerstfeest A1C

19 december 2018
Terug

Om het jaar samen af te sluiten hebben de leerlingen en mentoren van klas A1C op dinsdag 18 december jl. een kerstfeest georganiseerd. Iedereen heeft zijn bijdrage geleverd aan het feest in de vorm van versiering, hapjes, drankjes en een activiteit. Het was een zeer geslaagde avond. Benieuwd? Lees dan hier het verslag van de leerlingen:

“We zijn samengekomen met de klas, om 16:30 uur, in de personeelskamer. De school was mooi versierd door de versiergroep. Iedereen had lekkere hapjes gemaakt voor het kerstdiner. Na het eten gingen we alles gezamenlijk opruimen. De afwas was voor thuis. J

Toen alles opgeruimd was, gingen we met de hele klas verstoppertje doen door de hele school. Meneer Kessels en Mevrouw Corpelijn waren de zoekers. Na een paar potjes verstoppertje spelen, gingen we weerwolven van wakkerdam spelen. Het was een leuk spel, maar later wilden we liever nog een keer verstoppertje doen. Want wanneer krijg je die kans? De avond vloog zo om. Het was een erg gezellige avond en daarom zijn wij heel blij dat wij dit hebben kunnen regelen. Het is zeker voor herhaling vatbaar.”

Fijne feestdagen en tot in 2019!

A1C

kerstdiner_a1c.jpg

 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!