Nieuws

Inhaaltoetsen VWO-6

11 april 2018
Terug

Voor de leerlingen van V6 is er een inhaalmoment gepland op dinsdag 17 april en woensdag 18 april. Lees onderstaande instructie goed door en schrijf je in!                                                      

Instructie

Op het moment dat je een toets hebt gemist, ga je als volgt te werk: 

  • Stap 1: Je dient je volgens de normale procedure (zie leerlingenstatuut) af te melden voor de toets, zodat er een geldige afwezigheidsreden staat in Magister.
  • Stap 2: Mail je docent dat je zijn/haar toets gemist hebt.
  • Stap 3: Open Magister. Ga naar inschrijvingen. Schrijf jezelf in voor het correcte vak bij je eigen jaarlaag.
  • Stap 4: Ga naar de ELO. Ga naar studiewijzers. Open de studiewijzer inhaaltoetsen bovenbouw/onderbouw. Check in de lijst of je naam erbij staat bij het juiste vak.

* Indien je naam erbij staat heeft de docent je toets ingeleverd en ligt je toets klaar op het desbetreffende inhaalmoment.
 * Indien je naam er niet bij staat, spreek je docent dan z.s.m. aan zodat je op de lijst komt en er een toets voor je klaar ligt.

LET OP: zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent voor je inhaaltoets.


Data en tijden

De inhaalmomenten vinden plaats op dinsdag 17 april van 14.00 -16.00 uur en woensdag 18 april van 15.00 uur – 17.00 uur (voor dyslecten is er een uitloop).

Mocht je onverhoopt meer dan twee toetsdagen missen, mail dan naar i.spee@lvo-weert.nl met in de onderwerp regel INHAALTOETSEN. 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!