Nieuws

Het College 375 jaar!

7 maart 2023
Terug

Jubileumweek in september

Het College bestaat dit jaar maar liefst 375 jaar! Hiermee is het één van de oudste scholen van Nederland. Opgericht in 1648; 375 jaar van traditie en goed en resultaatgericht onderwijs. En dat wordt gevierd! De week van 18 t/m 24 september wordt omgedoopt tot jubileumweek waarin er diverse activiteiten gaan plaatsvinden, voor zowel de huidige leerlingen en personeelsleden als voor de oud-leerlingen en -personeelsleden.


Save the date

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een invulling voor de jubileumweek. In de komende maanden zal daar meer over duidelijk worden. Zeker is dat er op zaterdag 23 september een grootse reünie gehouden wordt! Dus ben je ooit aan Het (Bisschoppelijk) College verbonden geweest? Plan deze datum dan alvast vrij in je agenda!


Blijf op de hoogte!

Het College heeft een eigen website speciaal voor het 375-jarig bestaan: www.college.nl/375. Op deze website vindt over een enige tijd ook de kaartverkoop plaats voor de reünie. Wil je geen informatie omtrent de reünie missen? Meld je op deze website dan aan voor de reünie nieuwsbrief. Uiteraard is er de komende maanden ook aandacht voor het ophalen van herinneringen. Dit doen we op de besloten facebook-pagina www.facebook.com/groups/hetcollege375jaar. Word lid en deel jouw herinneringen aan Het College.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!