Nieuws

Examentrainingen

13 februari 2020
Terug

Belangrijk bericht voor ouder(s)/verzorger(s) van examenkandidaten


Het examenjaar is voor leerlingen én hun ouders vaak een spannende periode. Er komt veel op uw kind af en de druk is hoog. Graag bieden wij uw zoon/dochter daarom de mogelijkheid om ter voorbereiding op de (school)examens een examentraining te volgen. We zijn een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden in de buurt, namelijk op de locatie van het Philips van Horne te Weert en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.


Lyceo examentraining: zelfvertrouwen en zekerheid

De examentraining van Lyceo zorgt ervoor dat uw zoon/dochter optimaal wordt voorbereid op de examens. Alle stof wordt herhaald en er wordt samen met uw zoon/dochter gekeken naar de onderdelen waar hij/zij moeite mee heeft. Met een Lyceo Examentraining gaat uw kind vol vertrouwen het examen in.

Bewezen effectief voor alle vakken en alle niveaus

Als enige aanbieder in Nederland laat Lyceo het effect van de examentrainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij: SEO Economisch Onderzoek, gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam. Leerlingen die een examentraining van Lyceo hebben gevolgd scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het eindexamen.  
 

Onafhankelijke methode en lesmateriaal

Lyceo werkt met eigen ontwikkeld lesmateriaal dat elk jaar, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, geheel wordt vernieuwd en aangepast.
 

Direct inschrijven

De examentrainingen vinden plaats op 14 t/m 15 maart 2020. Een examentraining duurt 2 dagen. Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/hetcollegeweert. Dankzij het gereduceerde tarief kan uw zoon/dochter een havo/vwo examentraining volgen voor 175 euro. Wij raden u van harte aan niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

De examentrainingen worden verzorgd onder de volgende voorwaarden:

  • Minimale deelname van 5 leerlingen per vak.
  • Minimaal deelname van 40 leerlingen in totaal per periode 

Informeer mij later

Klik hier als u later in het jaar geïnformeerd wilt worden over examentrainingen.


In de praktijk

Bent u benieuwd hoe een examentraining van Lyceo eruit ziet? Klik dan hier 


Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar: 071-79 000 40.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!