Nieuws

Duurzaamheidsbeurs V4 en V5

10 november 2022
Terug

Vrijdag 4 november jl. gingen de V4- en V5-leerlingen van het Technasium naar de duurzaamheidsbeurs in de Paterskerk in Weert. Doel van dit bezoek: leren netwerken. Hartstikke spannend natuurlijk, maar uiteindelijk ook wel heel erg leuk en leerzaam. Onze leerlingen doen verslag…

“Afgelopen vrijdag gingen we leren netwerken in de Paterskerk in Weert. We stonden daar aan een Technasiumstand waar we zelf wat meer konden vertellen over projecten die we reeds gedaan hebben. Het viel op dat veel bedrijven en ondernemers nog nooit van Technasium gehoord hadden en veel interesse hadden in wat we op school doen. We kregen de opdracht minimaal vijf standjes te bezoeken en contacten te leggen met eventuele nieuwe opdrachtgevers. In het begin was het best spannend om op een standje af te stappen maar na drie tafeltjes ging het eigenlijk vanzelf. We hebben ook van enkele ondernemers kaartjes meegenomen om niet alleen als opdrachtgever te kunnen vragen, maar ook om eventueel gebruik te maken van expertise en materialen. Velen gaven aan hier graag aan mee te willen werken. Ook mochten we drinken pakken en kregen we heel lekkere broodjes.

Het was wel een lange dag, maar ook wel leuker dan verwacht. Ook mochten we nog deelnemen aan lezingen, ook hier hebben we er allemaal wel minstens eentje van gevolgd. Netwerken is niet makkelijk, maar wel leuker dan verwacht en hopelijk levert het wat op!”

20221104_141944.jpg

20221104_141951.jpg

20221104_142008.jpg

20221104_142013.jpg

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!

Het College Weert

Samen leren met plezier!