Nieuws

Benoeming nieuwe rector

16 februari 2023
Terug

Dorine Pepping is door het college van bestuur van LVO benoemd tot rector van Het College Weert en het BRAVO! College Cranendonck. Zij volgt hiermee interim-locatiedirecteur Janneke Jacobs op, die per 1 maart officieel is benoemd tot rector van Het Kwadrant. Janneke zal tot 1 april aanblijven als interim locatiedirecteur van Het College en BRAVO! College. 

Dorine start op 1 april 2023. Dorine is een ervaren schoolleider met een sterke visie op leiderschap: “Modern en kwalitatief sterk onderwijs voor alle leerlingen staat voorop, daartoe zijn docenten de sleutel en is goed personeelsbeleid cruciaal. De onderwijsondersteuning is als olie in de machine van de organisatie en verdient speciale aandacht.” 

Als docent Nederlands en Engels startte zij haar carrière in het voortgezet onderwijs. Ze groeide door tot conrector en rector. Als schoolleider bij diverse vo-scholen heeft ze zich in het bijzonder ingezet voor samenwerking tussen teams, gespreid leiderschap onderwijs- en organisatieontwikkeling. Op dit moment is zij interim-manager bij de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE).

We heten Dorine van harte welkom en wensen haar via deze weg veel succes!

DorinePepping.jpg

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!

Het College Weert

Samen leren met plezier!