Nieuws

Afsluiting plustraject 2014-2015

25 juni 2015
Terug

Leerlingen uit klas 1 t/m 3 kwamen dinsdag 23 juni bij elkaar voor een afsluitende bijeenkomst van het Plustraject. Er was gezorgd voor wat drinken en lekkers. Na een kort openingswoordje van mw. M. van Hertum (coördinator Begaafdheidsprofiel) was het tijd om te horen met welke projecten en modules de leerlingen het afgelopen jaar bezig zijn geweest. Het is mooi om te zien dat daar een grote diversiteit in zit en dat leerlingen uit eigen interesse hebben gewerkt aan hun Plustraject.

Zo kwamen er diverse talen aan bod (Spaans, Russisch en Noors), maar ook programmeren, Escher, het zwarte gat en het ontwerpen van een eigen woonwijk. Veel projecten en modules zijn tot een goed einde gebracht met een leuk resultaat.
Er was ook aandacht voor de leerlingen die hebben deelgenomen aan de cursus 'Leren-leren'.


Certificaten

In aanwezigheid van teamleider dhr. H. van Rooijen deelden de tutoren mw. Y. Kuik (leerjaar 1), mw. G. van Grimbergen (leerjaar 2) en mw. R. Leyba certificaten uit aan leerlingen die actief zijn geweest binnen het Begaafdheidsprofiel. Sommige certificaten werden uitgereikt ter stimulering en aanmoediging aan degene die hun projecten en modules volgend schooljaar nog gaan afronden.


Foto's van de afsluiting zijn te vinden in de fotogalerij.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!