Het Sport College

Sport heeft een prominente plek binnen de school. Zo voert Het College officieel de status Topsport Talentschool. De school motiveert en stimuleert topsporters door ze aangepast onderwijs te bieden, waardoor ze studie en topsport kunnen combineren. Daarnaast betekent de ligging van de school te midden van de sportcampus een unieke kans om voor elke leerling een passend sportaanbod te realiseren.

Zo heeft de school speciale sportklassen en een dansgroep BC Dance. Daarnaast biedt de school in samenwerking met Basketbal Promotie Limburg, de Nederlandse Volleybal Bond, de Nederlandse Handboogbond, tennisclub TC van Horne en atletiekvereniging Weert een breed sportaanbod aan. Net als op een echt Amerikaans College. Ook daar gaan onderwijs en sport hand in hand.

We ondersteunen de sportontwikkelingen met onze schooltijden. Alle lessen zijn om 15:00 uur afgelopen. Leerlingen die dat willen kunnen dan direct na school op de campus sporten bij één van de verenigingen waarmee de school samenwerkt.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!