Rooster maandag 23 t/m vrijdag 27 maart

17 maart 2020
Terug

Zoals aangegeven werken de docenten deze week aan het gedetailleerder samenstellen van de studieplanners Itslearning. Daarnaast bereiden zij zich voor op het lesgeven op afstand. Vanaf maandag 23 maart a.s. zijn de docenten ‘aanwezig’ volgens lesrooster. Dat geldt ook voor de kwt uren. De werkwijze blijft hetzelfde. Verschil is dat de plek(ken) waar onderwijs wordt gegeven nu anders is.

Leerlingen kunnen volgens rooster in contact treden met docenten en hebben de mogelijkheid tot het ontvangen van instructie en het stellen van vragen zodat ze weer verder kunnen. Communicatie tussen leerlingen en docenten zal zoveel als mogelijk plaatsvinden via Itslearning en Microsoft teams (soms alleen met spraak, soms met webcam).

Let wel, de hele wereld maakt op dit moment massaal gebruik van dit soort online oplossingen. Het zal op sommige momenten kunnen voorkomen dat er tijdelijk problemen ontstaan.

NB We volgen de landelijke berichtgeving over de examenleerlingen op de voet. Zodra er meer bekend is communiceren wij hier over. 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!