Nieuws en ontwikkelingen coronavirus

Hieronder zijn alle nieuwsberichten te vinden over het coronavirus en het protocol voor de online lessen. In de zijbalk vindt u websites waar u de meest actuele informatie kunt vinden van officiële instanties. 


Protocol online lessen Het College

In de online lessen via Microsoft Teams gaan we respectvol met elkaar. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de lessen en de veiligheid van de docent en (mede) leerlingen tijdens de les waarborgen. Aan de ouders doen we de oproep om over de schouder van hun zoon of dochter zo nu en dan mee te kijken of de afspraken omtrent de regelgeving over de online lessen worden nageleefd. Bekijk hier de belangrijkste afspraken die we met elkaar gemaakt hebben. 


Laatste nieuws

31 mei 2021: Volledige openstelling

Het kabinet heeft onlangs besloten om de scholen weer te openen voor fysieke lessen aan alle leerlingen. Leerlingen hoeven dan geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar, maar wel tot de medewerkers van onze school. 

Leerlingen van Het College en Koers zijn al gewend om minimaal 50% van de lessen fysiek te volgen. Wij zetten nu de laatste stap naar volledig fysiek onderwijs en openen vanaf 31 mei onze deuren voor alle leerlingen. In bijgevoegde brief informeren wij u over hoe we dit willen doen.

Tip! Download de CoronaMelder App.

Voorgaande nieuwsberichten

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!