Nieuws en ontwikkelingen coronavirus

Hieronder zijn alle nieuwsberichten te vinden over het coronavirus en het protocol voor de online lessen. In de zijbalk vindt u websites waar u de meest actuele informatie kunt vinden van officiële instanties. 


Protocol online lessen Het College

In de online lessen via Microsoft Teams gaan we respectvol met elkaar. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de lessen en de veiligheid van de docent en (mede) leerlingen tijdens de les waarborgen. Aan de ouders doen we de oproep om over de schouder van hun zoon of dochter zo nu en dan mee te kijken of de afspraken omtrent de regelgeving over de online lessen worden nageleefd. Bekijk hier de belangrijkste afspraken die we met elkaar gemaakt hebben. 


Laatste nieuws

25 februari 2021: heropening Het College per 1 maart

Zoals jullie weten heeft premier Rutte in de persconferentie van 23 februari jl. aangekondigd dat de scholen in het voortgezet onderwijs vanaf maandag 1 maart gedeeltelijk worden opengesteld. Het kabinet gaat ervan uit dat leerlingen minimaal 1 dag per week fysiek naar school kunnen. We zijn blij dat de leerlingen naar school mogen komen en hun medeleerlingen kunnen ontmoeten. Gezien de lange periode van online lessen en weinig ontmoetingen hebben wij aandacht voor het sociale en emotionele welzijn van onze leerlingen.

Met deze brief informeren wij u over hetgeen deze opening voor onze leerlingen betekent. Zowel voor de leerlingen van het reguliere onderwijs als de leerlingen van Koers. We vragen u deze brief aandachtig door te lezen en met uw zoon of dochter door te nemen.


Tip! Download de CoronaMelder App.

Voorgaande nieuwsberichten

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!