Nieuws en ontwikkelingen coronavirus

Hieronder zijn alle nieuwsberichten te vinden over het coronavirus en het protocol voor de online lessen. In de zijbalk vindt u websites waar u de meest actuele informatie kunt vinden van officiële instanties. 


Protocol online lessen Het College

In de online lessen via Microsoft Teams gaan we respectvol met elkaar. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de lessen en de veiligheid van de docent en (mede) leerlingen tijdens de les waarborgen. Aan de ouders doen we de oproep om over de schouder van hun zoon of dochter zo nu en dan mee te kijken of de afspraken omtrent de regelgeving over de online lessen worden nageleefd. Bekijk hier de belangrijkste afspraken die we met elkaar gemaakt hebben. 


Laatste nieuws

19 september 2022: sectorplan corona

We zijn ons schooljaar weer gezond en wel begonnen. Toch is het coronavirus nog niet helemaal weg uit onze maatschappij. Naar school gaan is ontzettend belangrijk voor onze leerlingen. We willen het onderwijs zoveel mogelijk door laten gaan, ook als het coronavirus weer oplaait. Daarom heeft de overheid een sectorplan gemaakt voor het onderwijs.

In dit sectorplan staan vier fases met maatregelen voor alle onderwijssectoren en de kinderopvang. De maatregelen zijn er om besmettingen te beperken en het onderwijs zo verantwoord mogelijk open te houden. Scholen moeten hiervoor zelf draaiboeken maken. Ook onze school is bezig met het maken van een draaiboek. Dit draaiboek stemmen we af met de medezeggenschapsraad. 

Lees het volledige bericht hier.


Tip! Download de CoronaMelder App.

Voorgaande nieuwsberichten

Geen actuele nieuwsberichten

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!