Sportline

Ben jij geen topsporter, maar wel graag met sport bezig? Dan kun je je aanmelden voor Sportline. Je krijgt dan eenmaal per week extra sportlessen, waarvoor je regelmatig buiten de school sport. Behalve dat je met sport bezig bent, maak je ook nog eens kennis met veel verschillende sporten zoals tennis, golf, klimmen en streetdance. Minimaal een keer per jaar maak je bovendien een leuk, sportief uitstapje met de hele groep. Deelname aan de sportklas is mogelijk in het eerste, tweede en derde leerjaar. De sportklassen worden per leerjaar samengesteld. Het derde jaar wordt afgesloten met een heus wintersportkamp. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan hier alvast het informatieboekje wintersportkamp (algemeen) en de PowerPoint presentatie (info-avond wintersportkamp 2019-2020).


Deelname

Sportline is bedoeld voor alle leerlingen die graag sporten én een goede sportieve instelling hebben. Ook voor leerlingen die zich willen verbreden in de sport is het een uitgelezen mogelijkheid. Via de sportklassen kun je kennismaken met andere sporten. Iets waar je buiten school vaak niet aan toe komt. Een sportieve instelling en een goede motivatie zijn belangrijk om aan Sportline deel te nemen. Het individuele sportniveau is niet van belang.

Activiteiten

Leerlingen van Sportline krijgen een breed scala aan sporten aangeboden zoals waterpolo, golf en klimmen. Ook krijg je verdieping aangeboden voor sporten zoals voetbal, softbal en hockey. Voor deze activiteiten sport je regelmatig buiten de school. In het tweede en derde leerjaar worden de sporten verder uitgediept en krijg je voortdurend nieuwe uitdagingen aangeboden. Zo kun je je ook op sportief gebied verder ontwikkelen. Bij het vaststellen van de buitenschoolse activiteiten wordt er rekening mee gehouden dat de sporten wel een zekere uitdaging vormen.

Aanmelden en kosten

Voor deelname aan het project wordt van de ouder(s) en/of verzorger(s) een extra bijdrage van € 150,-*  per jaar voor  gevraagd voor leerjaar 1 en 2. Daaruit worden alle lessen, clinics en  externe sportactiviteiten bekostigd. Er zijn verder geen bijkomende kosten.

Voor leerjaar 3 ligt de prijs hoger i.v.m. het wintersportkamp. Het kost €60* voor deelname aan de lessen en rond de €425* voor het Snowcamp.

*Deze bedragen zijn nog onder voorbehoud

Bekijk hier de folder Sportline


Voor vragen over de sportklas kunt u contact opnemen met de coördinatoren van Sportline, de heer Van Erum en de heer Jacopucci.

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!